بورس و اوراق بهادار، بازاریابی داخلی و خارجی، اقتصادی، مدیریت، بازرگانی، قوانین امور گمرکی
تبلیغات
آموزش تخصصی بازار مالی (بورس و اوراق بهادار - فارکس - طلا - بورس کالا - بورس نفت - بورس های بین المللی و....) بصورت کاملا" خصوصی و یا غیر خصوصی سئوالات و یا تقاضای خود را به آدرس hm.nazari20@gmail.com و یا hm.nazari20@yahoo.com ارسال کنید
تحلیل بنیادی
شنبه 2 شهريور 1392 ساعت 1:48 | بازدید : 886 | نویسنده : حمید | ( نظرات )

کاربرد شاخص بهای اشتغال یک حوزۀ تخمینی است که به دو نوع میان مدت و بلند مدت تقسیم می شود.

 

سفارشات کالاهای بادوام

شاخص سفارشات بادوام شاخصی است که بیانگر گزارشی در ارتباط با سفارشات کالاهایی که عمر طولانی بالای 3 سال دارند می شود. اقلامی مانند خودرو و لوازم منزل. سفارشات بسته به صنعتی که مورد نظر است به چهار دستۀ اصلی تقسیم بندی می شود. فلزات اصلی، ماشین آلات، تجهیزات الکتریکی و حمل و نقل. سفارشات کالاهای بادوام یک شاخص پیشرو است چراکه بسیاری از کارآفرینان تولیدشان را بر اساس سفارشاتی که دارند تنظیم می کنند. افت سفارشات کالاهای بادوام به دنبال خود افت تولید را در پی دارد و بالعکس. از آنجائیکه کالاهای بادوام گران هستند هرچه میزان سفارش آنها افزایش پیدا کند بیانگر این حقیقت است که آمادگی مصرف کنندگان برای افزایش مخارج شان بیشتر شده است. به همین دلیل رشد این شاخص یک عامل مثبت برای توسعۀ اقتصادی است و موجب افزایش ارزش پول ملی می شود. از طرف دیگر، افت این شاخص نتایج عکس دارد. گزارش مربوط به شاخص سفارشات کالاهای بادوام توسط دفتر آمار ایالات متحده در ابتدای هفتۀ چهارم هر ماه میلادی در ساعت 8:30 به وقت نیویورک منتشر می شود.

 

تعداد مدعیان بیکاری

این شاخصی است که تعداد مدعیان جدید بیکاری در ایالات متحده در طی یک هفته را نشان می دهد. بر اساس تغییری که در میانگین چهارهفته ای این شاخص ایجاد می شود می توان در مورد بیکاری در ایالات متحده نتیجه گیری کرد. کاهش مداوم تعداد مدعیان بیکاری بیانگر پیشرفت بازار کار و رشد اقتصادی است و موجب افزایش ارزش دلار می شود. بین شاخص تعداد مدعیان بیکاری و شاخص اشتغال بخش غیرکشاورزی یک رابطۀ متضاد برقرار است. هرگاه تعداد مدعیان بیکاری افزایش پیدا کند، می توان نتیجه گرفت که شاخص اشتغال بخش غیرکشاورزی کاهش پیدا می کند. شاخص تعداد مدعیان بیکاری هر پنجشنبه در ساعت 08:30 به وقت EST (نیویورک) منتشر می شود.

 

تراز پرداخت ها

تراز پرداخت ها گزارشی است که بیانگر جریان ابزارهای مالی است که به شکل پرداخت هایی که از خارج پرداخت می شوند یا به خارج پرداخت می شوند. اگر مجموع مبلغی که توسط یک کشور پرداخت می شود از مجموع پرداخت کشور به دیگر کشور ها و موسسات مالی بین المللی بیشتر شود در آن صورت تراز پرداخت، فعال در نظر گرفته می شود (مازاد مثبت). اگر برعکس این رخ دهد تراز پرداخت، غیرفعال در نظر گرفته می شود (مازاد منفی). حفظ تراز پرداخت ها یکی از اهداف سیاست کلان اقتصادی یک کشور است. اگر مازاد مثبت باشد، نرخ مبادله ای افزایش پیدا می کند و اگر مازاد منفی باشد، نرخ مبادله ای کاهش میابد.

 

بهره وری

بهره وری شاخصی است که میزان تغییرات در تولید هر کارمند در یک دورۀ زمانی معین را نشان می دهد. این شاخص یک شاخص مهم در ارزیابی وضعیت اقتصادی یک کشور است. به عنوان مثال، در هنگام وقوع اعتصاب یا دیگر رخدادهای غیرمترقبه، تعداد شاغلین در صنایع کاهش پیدا می کند که در نتیجه بهره وری هر یک از کارکنان افزایش پیدا می کند که کاملاً یک عامل مثبت قلمداد می شود. افزایش میزان این شاخص یک عامل مثبت برای توسعۀ اقتصادی به شمار می رود و موجب افزایش ارزش دلار می شود.

 

شاخص تولید صنعتی

شاخص تولید صنعتی نشان دهندۀ مشاغل فعال در صنعت است و شامل میزان تولید کارخانجات و صنایع فعال در بخش معدن و همچنین بخش تاسیسات می شود. بخش ساخت و ساز در این شاخص لحاظ نمی گردد. این شاخص یکی از مهمترین شاخص ها است که بازتاب دهندۀ وضعیت اقتصادی کشور است. رشد این شاخص موجب افزایش نرخ مبادله ای می شود.

 

تراز تجاری

تراز تجاری ارتباط بین مجموع تمام کالاهای واراداتی و صادراتی است. اگر مجموع هزینه های کالاهای صادراتی از مجموع کالاهای وارداتی بیشتر شود، در آن صورت تراز تجاری فعال قلمداد می شود (مازاد مثبت) . اگر واردات از صادرات بیشتر شود در آن صورت تراز تجاری، غیرفعال قلمداد می شود (مازاد منفی). مازاد منفی بیانگر رشد اقتصادی کشور است و موجب افزایش نرخ پول ملی می شود.

 

نرخ بیکاری

نرخ بیکاری ارتباط بین درصد تعداد بیکاران و جمعیت آمادۀ ورود به بازار کار را نشان می دهد. این شاخص یکی از مهمترین شاخص های کلان اقتصادی موتور بازار به شمار می رود. از آنجائیکه پیش بینی شاخص های اشتغال مشکل است، اغلب رقم واقعی این شاخص ها با ارقام از قبل پیش بینی شده تطبیق ندارند و به همین دلیل پس از انتشار بلافاصله باید تصحیح شوند. قاعدتاً افزایش بیکاری موجب کاهش ارزش پول ملی می شود. این شاخص در هر ماه همراه با شاخص مشاغل غیرکشاورزی منتشر می شود.

 

بهای واردات

این شاخص نشان دهندۀ تغییر قیمت واردات در طی یک ماه است و به عنوان شاخصی برای تعیین تورم در نظر گرفته می شود. از آنجائیکه در محاسبۀ این شاخص قیمت های کالاها و خدمات وارداتی لحاظ می شوند، این شاخص بیانگر سهم قیمت های واردات در تغییر قیمت های خرده فروشی در سبد کالاها و خدمات است که بطور معمول رخ می دهد. اگر همزمان با وجود انتظار مبنی برای افزایش نرخ های بهرۀ پایه، این شاخص نیز رشد کند، منجر به افزایش نرخ مبادله ای دلار خواهد شد.

 

بهای صادرات

شاخص بهای صادرات، تغییرات ماهیانۀ بهای صادرات را نشان می دهد و به نوعی شاخصی برای تورم محسوب می شود. اگر همزمان با وجود انتظار مبنی بر افزایش نرخ های بهرۀ کلیدی، این شاخص نیز رشد کند، منجر به افزایش نرخ مبادله ای دلار خواهد شد. این شاخص هر ماه همراه با شاخص بهای واردات منتشر می شود.

 

خرده فروشی

شاخص خرده فروشی بیانگر تغییر میزان حجم فروش در حوزۀ خرده فروشی است. این شاخص یکی از مهمترین شاخص هایی است که نشان دهندۀ وضعیت اقتصادی ایالات متحده می باشد چراکه تقاضای مصرف کننده همواره یکی از اصلی ترین عوامل پیش برندۀ اقتصاد است. این شاخص به دو گروه تقسیم می شود. یکی فروش خودرو و دیگری فروش همه چیز.

 

جواز ساخت

این شاخص تعداد جواز ساخت صادر شده برای ساخت و ساز مسکن جدید را در مقیاس فصلی نشان می دهد. این شاخص نسبت به تغییرات نرخ های بهرۀ کلیدی بسیار حساس است زیرا اخذ وام از بانک برای ساخت و ساز امری ضروری است. آمار مربوط به ساخت و ساز، پیش برندۀ بازار مسکن است و ارتباط مستقیم با درآمد مردم دارد. افزایش ساخت و ساز نشان دهندۀ افزایش رفاه و توسعۀ اقتصادی است. رشد این شاخص تاثیری مثبت بر نرخ مبادله ای پول ملی دارد.


|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








تبلیغات
آموزش تخصصی بازار مالی (بورس و اوراق بهادار - فارکس - طلا - بورس کالا - بورس نفت - بورس های بین المللی و....) بصورت کاملا" خصوصی و یا غیر خصوصی سئوالات و یا تقاضای خود را به آدرس hm.nazari20@gmail.com و یا hm.nazari20@yahoo.com ارسال کنید
منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
موضوعات
نویسندگان
نظر سنجی

چه مطالبی را با توجه به اینکه وبلاگ اموزشی است نیاز است بیشتر به آن بپردازیم متشکرم

آرشیو مطالب
آخرین مطالب
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 891
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 109

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 569
:: باردید دیروز : 180
:: بازدید هفته : 1461
:: بازدید ماه : 2022
:: بازدید سال : 2022
:: بازدید کلی : 180586